informatief

We hechten veel belang aan het respecteren van informatieveiligheid en privacy. Dit kan u lezen in onze schoolbrochure vanaf p. 53. Onderstaand de informatieveiligheid en privacyverklaring.

Klik hier om het document m.b.t. informatieveiligheid en  privacyverklaring te openen

Klik hier om het privacyverklaring leerlingen te openen.

In het schooljaar 2018-2019 deden we een bevraging bij de ouders en leerlingen. Hier kan je de resultaten/ de bevindingen bekijken:

Huiswerkbeleid

Via huiswerk leren kinderen zelfstandig werken. Dit vinden we belangrijk. Stapje voor stapje worden ze vaardiger om een taak alleen aan te kunnen.

Huiswerk is ook een extra inoefening van de geziene leerstof. We geloven dat deze bijkomende inoefening onze kinderen vaardiger maakt in het verwerven van leerinhouden.

Klik hier voor de gemaakte afspraken m.b.t. huiswerkbeleid.